Healing Ointments

Ointment Ointments, gel, lan sprays ana produk obat njaba. Padha tundhuk marang alam lan keruwetan proses patologis.

Kabeh karusakan njaba kulit lan jaringan internal dibagi dadi rong klompok:

  • Pembentukan cacat disebabake dening pengaruh njaba;
  • Patologi kulit minangka akibat saka penyakit internal.

Faktor eksternal kalebu ciloko, cahya sinar UV, cairan agresif lan suhu dhuwur, lan hipotermia, minangka asil integritas kulit sing rusak (tatu mbukak dibentuk).

Komplikasi saka proses iki kadhangkala minangka infèksi jaringan.

Sawetara panyakit fungsional lan infèksi kronis nyebabake pembentukan ulkus, eksim, dermatitis, lan patologi kulit liyane.

Aplikasi topikal zat penyembuhan ora tansah cukup kanggo perawatan radikal. Obat liyane sing kerep digunakake minangka bagian saka therapy komplèks.

Penyembuhan lan regenerasi jaringan

Ing praktik medis, ointments, krim lan gel digunakake kanthi mulihake jaringan (regenerate). Coba nyinaoni obat sing paling umum.

aktovegin150 Actovegin - tamba sing nyebabake nyembuhake wounds, kobong, tekanan sores. Ngaktifake metabolisme sel, sing nemtokake sipat regenerasi obat kasebut. Bahan aktif yaiku hemoderivat deproteinisasi (extract saka getih pedhet, dibebasake saka massa protein kanthi ultrafiltrasi).

Ing ulkus tropis sing jero, gel dilapisi nganggo lapisan tipis, lan bandage dianggo ing ndhuwur, sing diubengi kanthi lenga. Wound treatment (ganti ganti ganti) - sapisan dina.

solkoseril150 Solcoseryl - obat sing padha (bahan aktif sing padha). Sawetara beda ing pangaruh saka dana kasebut amarga teknologi produksi sing beda digunakake dening perusahaan farmasi. Solcoseryl kasedhiya ing bentuk dosis sing padha (sele, salep, gel), lan diwenehake kanggo pathologi sing padha minangka Actovegin.

bepanten150 Bepanthen ( dexpanthenol aktif bahan aktif yaiku turunan saka pantothenic acid) - krim kanggo nambani abrasions, wounds lan burns, retak ing puting.

Efek terapi adhedhasar kemampuan vitamin B5 kanggo ngrangsang sintesis kolagen, nggedhekake metabolisme sel. Uga digunakake ing pediatri - kanggo ngilangake ruam popok lan dermatitis popok ing bayi.

Obat iki duwe efek pelunakan, analgesik, obat penenang sedative.

Bepantin plus minangka senyawa sing padha karo bahan kimia kloroheksidine hydrochloride sing ditambahake kanggo njaga tatu saka infeksi. Uga uga ditrapake ing puting susu, nanging dianjurake kanggo mbilas sadurunge dipangan.

dpant150 D-Panthenol minangka obat kanggo njaba njaba (zat aktif dexapentenol). Ditunjuk ing terapi komplit kanggo akselerasi proses epitelialisasi ing lumahing kulit tatu (cedera pasuryan, lara, traumatik lara).

Obat kasebut ngresiki, nylametake, nularake kulit sing kena pengaruh, nduweni efek anti-inflamasi sing kuwat. Asam pantothenat ditrapake ing sintesis kortikosteroid lan asetilkolin, sing nyepetake proses pemulihan jaringan epitel.

pantheno150 Spray Panthenol minangka reparator efektif. Saliyané salep adhedhasar asam pantothenat, sing dipigunakaké kanggo ngobati tatu lan luka-luka saka macem-macem asal-usul. Nyepetake sintesis kolagen, duwe efek cooling (softening).

Balon diisi karo umpluk ing tekanan, kudu dilebokake kanggo watu mbukak lan garing utawa teles.

Wilayah sing kena, yen bisa, bukak mbukak - kanggo panyembuhan sing cepet saka tatu mbutuhake aliran hawa konstan.

Bandage ditrapake ing kasus ngendi perlu kanggo nglindhungi kulit saka kontak karo sandhangan lan impurities jaba.

Oksigen non-hormonal kanggo perawatan dermatoses

Ointments kanggo perawatan saka dermatological penyakit - seri saka obatan karo anti-inflammatory lan efek penyembuhan.

Saben uwong nduweni indikasi dhewe, ditemtokake dening aktivitas marang lingkungan patogenik spesifik, utawa kemampuan kanggo nyegah alergen.

Ora kaya kortikosteroid , obat-obatan saka seri iki digunakake minangka dana tambahan sing kalebu ing program komprehensif kanggo perawatan penyakit internal.

radevit150 Radevit (bahan aktif retinol palmitat, vitamin "A") yaiku salep sing digunakake kanggo perawatan dermatitis seborrheic, ichthyosis, erosi, burns, jenis neurodermatitis lan retak sing dibentuk nalika beriberi. Efek regenerasi iki amarga kemampuan vitamin "A" kanggo akselerasi pangolahan metabolisme, ngalangi tumindak radikal sing bisa.

kuriozin150 Curiosin (zinc hyaluronate) - salep (gel) sing digunakake ing regimen perawatan kukul, kalebu inflammation saka kukul. Obat iki duwe efek antiseptik, ngaktifake sirkulasi getih lan mikrosirkulasi, nambah nutrisi dermis, ngaktivasi sintesis kolagen. Ing kosmetik, obat kasebut digunakake ing program rejuvenasi - kanggo ngresiki kedutan lan marasake kulit.

Anti-inflammatory outdoor remedies

Kanggo obat anti-inflammatory lokal kalebu solusi, sprays, ointments lan gel sing ngemot zat sing netralake aktivitas bakteri lan jamur. Senyawa kaya kasebut ditrapake kanggo wounds sing kena infeksi utawa foci inflamasi.

Dimexide (solusi) yaiku obat kanthi efek antibacterial lan nyenengake. Applied externally kanggo nyuda swelling lan inflammation. Zat gampang nyemprotake kulit menyang aliran getih (maksimum konsentrasi 8 jam sawise aplikasi). Obat iki uga digunakake minangka pelarut kanggo introduksi obat liya (antibiotik, hormon, obat sitotoksik). A kompres karo dimexidum ditrapake menyang wilayah sing kena sapisan dina. Wektu perawatan ditemtokake dening dokter (yen dituduhake). Efektivitas alat kasebut bisa ditemokake ing perawatan ulkus trophik, lara purulent, furunculosis, abses.

metiluracil150 Methyluracil ( supparent njaba) minangka obat regenerasi lan anti-inflamasi. Iki digunakake ing perawatan burns lan radiation dermatitis, erosions lan ulcers saka macem-macem etiologies. Ditetepake minangka tamba merdika, lan bebarengan karo obatan antibakteri (antibiotik lan sulfonamida). Komposisi kasebut ditrapake ing foci inflammation karo lapisan sing tipis sapisan dina.

Tegese kanggo ngiseni bekas

contractubex150 Kontraktubeks - ointment sing nyuda sintesis fibroblasts ing area jaringan tatu cetha. Nduweni efek pelembut lan halus, ngilangake gatal alergi ing area regenerasi, nambah hidrasi epidermis subkutan. Temtokake kanggo ngilangi tandha kulit ing postpartum, ing perawatan keloro lan bekas atrophik.

Obat-obatan farmasi lan gel ngirim ora ditugasake kanggo sampeyan, tanpa pendidikan medis. Saben produk farmasi (karo pengecualian langka) nduweni efek samping lan kontraindikasi. Hubungi dokter sadurunge nggunakake obat kasebut.

1 komentar

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.