Zyrtec, irungnya

Analog

Zyrtec Droplets

  • Zodak
  • Letizen tablet
  • Parlazin
  • Cetirizine , pil utawa tetes (pungkasan sing angel ditemokake)
  • Cetrin , tablet

Ana uga tetes Fenistil kanggo bocah saka umur 1 sasi , antiallergenic, nanging kanthi bahan aktif liyane.

Kabeh antihistamin iku generasi paling anyar .

Rega

327 р. Rata-rata rega online * 327 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Jeneng obat nonproprieter internasional: cetirizine

Formulir Dosis: Lisan Lisan

Indikasi

Kasedhiya ing wangun tetes lan tablet.

  • Dermatitis atopik lan alergi;
  • Urticaria;
  • Rinitis alergi lan gloglogidichny lan conjunctivitis kanthi kabeh manifestasi:
    • hiperemia konjungtiva (gangguan iritasi mata),
    • nyeri irung
    • gatel
    • rhinorrhea,
    • nangis
    • sneezing
  • Hay fever (pollinosis);

Dosis lan administrasi

62538011 Njupuk ketat ing jero, ( aja nyoba kanggo netes menyang irung utawa ngendi wae liya! )

Sampeyan bisa ngombe, dilute karo banyu. Mangan ora nyedhiyakake panyerepan obatan, nanging nyuda tingkat penyerapan.

Anak saka 6 sasi nganti 12 sasi: 2,5 mg (5 tetes) 1 dina saben dina.

Anak saka 1 taun nganti 2 taun: 2,5 mg (5 tetes) nganti 2 kali dina.

Anak saka 2 nganti 6 taun: Saka 2,5 mg (5 tetes) 2 kali dina nganti 5 mg (10 tetes) 1 dina sadina.

Kanggo bocah luwih saka 6 taun lan diwasa dosis padha:

  • dosis awal 5 mg 1 dina saben dina (10 irungnya),
  • yen perlu, sampeyan bisa nambah nganti 10 mg (20 tetes) sapisan dina.

Sampeyan kudu miwiti karo dosis minimal sing disaranake. Yen efek terapi diduweni, sampeyan kudu nambah dosis.

Dosis maksimum saben 10 mg (20 tetes)

Duration of treatment 10 dina kanggo pasien tanpa dermatitis atopik (AD). Ing kasus AD, perlu perawatan 1-3 wulan. Hubungi dokter.

Contraindications

Zyrtec

  • Hypersensitivity to cetirizine or other components of the drug;
  • Aja nyatakake tetes kanggo bocah-bocah kurang saka 6 sasi, ora ana data babagan safety obat kanggo bocah-bocah ing jaman iki;
  • Moms ora bisa njupuk tetes nalika meteng utawa nalika nyusoni bayi.

Ing kasus kegagalan ginjel goleki dhokter sampeyan.

Kanthi peduli: bocah nganti umur 1 taun, pasien umur lanjut, ing epilepsi lan gagal ginjel.

Efek sisih

Ing reaksi langka : reaksi alergi, asthenia (kelemahane), agresi, insomnia, nyeri abdomen, agitasi, hallucinasi, nyeri sirah, pusing, depresi, diare, dyskinesia, dystonia (cramps), gangguan akomodasi, obah mata, nystagmus (gerakan mata sukarela), pingsan, bengkak, paresthesia (goosebumps), gangguan urin, rhinitis, drowsiness, convulsions, tutuk garing, tachycardia, tic, mual, tremor (tremors), thrombocytopenia, , pharyngitis, enuresis.

Komposisi lan farmakokinetik

48045027 Bahan aktif utama: cetirizine dihydrochloride 10 mg / ml.

Pengecer: sodium asetat, banyu, gliserol, asam asetat glasial, methyl parabenzene, propylene glikol, propyl parabenzene, saccharinate natrium.

Cairan cetha ora ana werna, dadi ambune kaya asam asetat (pirsani komposisi). Agen anti-alergi modern, metabolit hidroksizine, kalebu ing kelompok antagonis histamin sing kompetitif lan pamblokiran reseptor H1-histamin.

Yen sampeyan ora ngluwihi dosis, ora duwe efek sedative. Diobati kanthi bener saka saluran pencernaan. Konsentrasi maksimum ing getih kacetha ing 30-60 menit. Ing 10 jam, setengah saka pengobatan sing dijupuk bakal diekskripsikake liwat ginjel.

Liyane

Didol tanpa resep. Umur urip 5 taun, tanggal ditindakake ing packaging. Tetep metu saka anak, ing t ora luwih saka 25 ° C

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Salah sijine anak-anakku ana sing rambute, weteng, lan tangane setengah taun. Dokter cepet didiagnosa - atopic dermatitis, saka bapak kabeh alergi. Iki ditrapake kanggo adus saben dina, nggunakake banyu udhara tanpa klorin, emolien, diet sing ketat. Ing kasus aggravation, ointment wis diwènèhaké.

Wiwitane, dheweke disiram karo ointment, nanging efek kasebut sauntara, lan ora bisa digunakake suwe. Aku mutusake ora kanggo menehi resiko, tindak menyang dokter alergi liyane. Dheweke kandha coba tetesan kasebut. Ing dina kapisan, sethithik, siji utawa loro. Banjur, yen ora ana efek samping - 5 tetes saben dina nganti rugi. Mulane, sawise sawetara dina, ana efek sing bisa ditemokake, akeh sing ilang. Padha ngunjuk suwek nganti 30 dina, supaya dhokter diwenehake. Sawise iku, ora ana kambuh kanggo wektu sing suwe banget lan saiki tetep Zyrtec ing kit pertolongan pertama ing kabeh wektu.

Oksana, Krasnodar

Nalika sapisanan kita duwe alergi watara setahun. Pisanan, pipi abang, padha cepet liwati dhewe. Banjur, sawise sawetara wektu, rashes wiwit kabeh awak. Katon ing sak panggonan, lunga, langsung muncul ing liyan. Iku katon kaya hives, mung dhokter sing ngomong yen alergi.

Uga, mesthi ana diet hypoallergenic, banjur mbutuhake kanthi cepet siji produk, banjur liyane, nganti alergen diidentifikasi. Plus, kita diwenehi probiotik Bifidumbacterin kanggo ngilangi masalah usus.

Kanggo meh rong taun, ora ana masalah, ruam durung bali, kabeh wis apik.

Malah obat kasebut duwe botol sing biasa, bocah ora bisa mbukak, lan gampang kanggo ngukur tetes. Maria, St. Petersburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.