Zodak

Analog

Tetes Zodak - kothak lan botol 20ml Preparation karo inti aktif padha:

Yen sampeyan perlu tetes antiallergic kanggo bocah-bocah, ana uga dimetinden- based phenyl alcohol.

Antihistamin luwih

Rega

133 р. Rata-rata rega online * 133 р.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Keuntungan saka tetes lan tablet Zodak dibandhingake karo obat sing padha yaiku rasio optimal lan kualitas, ditambah karo efek samping sing ora nyenengake.

Tablet dipercaya Zodak Express uga kasedhiya.

Aja lali klik tombol "Nuduhake" ing sisih ngisor kaca lan ninggalake saran sampeyan.

Indikasi

Tutup tutup botol Tetes Zodak - tamba pilihan kanggo perawatan symptomatic saka macem-macem jinis alergi ing bocah lan wong diwasa. Indikasi kanggo nggunakake obat kasebut yaiku:

Titik Zodak efektif ing tahap awal lan pungkasan reaksi alergi. Padha nyuda sithik lan prevalensi gejala alergi, nglawan rasa kepranan lan kemerahan kulit lan membran mukus.

Dosis lan administrasi

Jebule Zodak dijupuk kanthi lisan, ora ngepenake 1 utawa 2 kali dina, luwih becik mung ing sore utawa esuk lan sore. Sadurunge nggunakake jumlah drip tamba sing dibutuhake nggunakake botol tutup tutup botol asli menyang banyu, rada guncang lan banjur ngombe.

Kategori pasien Dosis sing disaranake lan frekuensi administrasi Zodak bakal mudhun
Anak saka 1 nganti 2 taun 5 irung dosis saben dina
Anak saka 2 nganti 6 taun 10 irungnya saben dina
Anak saka 6 nganti 12 taun 10 irung dosis saben dina
Anak sing umur 12 taun 10 irung dosis saben dina utawa 20 irung dina sepisan
Wong diwasa 20 irungnya saben dina utawa 1 tablet
Pasien karo gagal ginjel 10 irungnya saben dina utawa 0,5 tablet
Pasien sing kelainan ati banget 10 irungnya saben dina utawa 0,5 tablet

Ing kasus sing luar biasa, dokter bisa nulis obat kasebut kanggo bocah nganti umur 1 taun. Penggunaan obat ing bayi kasebut kudu dilakokaké mung minangka ditrapake lan diprentahake dening bocah dokter, amarga, ing teori, Zodac ing bayi bisa nyebabake gangguan napas sing ngancam nyawa.

Contraindications

Tablet - kotak Kontraindikasi mutlak kanggo perawatan karo tetes Zodac yaiku:

  • bocah nganti 1 taun;
  • meteng;
  • nyusoni;
  • intoleransi individu kanggo tamba utawa komponen individu.

Nggunakake tetes ing maneka penyakit saka ginjel sing rumit amarga gagal ginjel nuntut perawatan khusus. Amarga bisa ngurangi fungsi ginjel ing wong tuwa, disaranake pendekatan seimbang kanggo pangangkatan Zodak ing pasien luwih saka 60 taun.

Diabetes mellitus ora minangka contraindication kanggo nampa tetes kasebut, amarga ora ngemot apa-apa sing mbebayani kanggo diabetis.

Efek sisih

kothak lan blister karo pil Obat iki duwe minimal efek samping sing bisa kedadeyan mung ing kasus overdosis tamba utawa nggunakake jangka panjang obat kasebut kanthi ora ngemot lan kasebut ing ngisor iki:

  • Paling asring, pasien bisa nguber cangkeme garing;
  • sirah lan dizziness, lemes lan ngantuk, tachycardia kedadeyan kurang akeh;
  • irritability, lability emosional uga bisa disebabake dening Zodak;
  • Kelainan gastrointestinal lan rashes kulit - arang amarga tetes Zodak.

Komposisi

Titik vial ngandhut 20 ml saka tamba, sing kasusun saka zat aktif lan tambahan. Panampilan irungnya: Cairan cerah saka warna ora bisa dadi warna kuning cahya. Saben milliliter saka medicine 20 tetes. Mangkono, vial kasebut ngandhut dosis obat saben dina kanggo wong diwasa.

Komponen Isi ing 1 ml irungnya
Bahan aktif 10 mg cetirizine dihydrochloride
Bahan tambahan
  • banyu diresiki
  • asam asetat
  • gliserin
  • propylene glikol
  • parabens (methyl paraben, propyl paraben)
  • sodium acetate
  • sodium sakarin

Pharmacokinetics

zod621 Obat kasebut kanthi cepet diserap ing weteng lan usus. Iku wiwit tumindak ing 20-30 menit sawise administrasi, lan tekan efek maksimum ing 1-1.5 jam. Durasi total efek terapi kanggo njupuk dosis siji Zodak tekan dina.

Obat kasebut ora nembus ing sèl lan ora nimbulaké metabolisme sel. Kanthi aliran getih, dumadi reseptor H1-histamin lan ngalangi - minangka asil, kabeh reaksi alergi inflamasi dikurangi sacara nyata, lan kerentanan awak marang alergen berkurang.

Obat iki diproses ing ati kanggo mbentuk metabolit biologically inactive. Diiseni dening ginjal karo urine kanggo 10-20 jam.

Bahan aktif aktif, cetirizine dihydrochloride, ora nglumpukake ing awak sanajan nganggo dosis sing luwih dhuwur saka tamba.

Interaksi narkoba

zod7902 Ora dianjurake kanggo gabungke resepsi tetes Zodak kanthi:

  • Theophylline;
  • Warfarin;
  • sedative;
  • alkohol.

Tindakan kanggo overdosis lan gejala keracunan

Wiwit ora ana antidote khusus kanggo keracunan cetirizine, perlu nggunakake sembarang adsorben ( karbon aktif , enterosgel , poliphepan ) lan nggoleki bantuan medis saka dokter.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep. Umur urip 5 taun. Supaya ora bisa nyedhaki bocah ing suhu ora ngluwihi 25 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Minangka bocah enom, aku tiba-tiba ngalami alergi srengenge sing elek. Punika worth sunbathing sethitik - lan kulit dadi dijamin karo gatal abang bintik, utawa malah blisters. Amarga penyakit sing ngganggu iki, aku ora bisa mbayar vacation pantai lengkap. Iku worth mlaku sawise ngisor panas Mesir - lan liyane wektu aku "ngaso" khusus ing jero ruangan utawa ing kelengkung. Taun iki, ora ana apa-apa, aku menyang Gelendzhik. Nanging ora mung, nanging karo Zodak. A kanca menehi saran minangka obat alergi sing paling apik. Lan senadyan: saben dina aku ngetutake tlapukan iki lan ing rong minggu aku ora nate nemoni aku! Aku ngepasi lan nyenengake srengenge kidul kanggo sandi dikarepake, thanks kanggo Zodak. Irina, Moskow

Anakku, Timofey, 8 taun, tiba-tiba dadi rentan banget marang alergen. Spring ana ing njaba lan serbuk sari - kali wedhus lan kadhemen ala. Nenekku, tanpa menehi pitutur marang aku, menehi paracetamol ing suhu - lan kita cepet-cepet menyang rumah sakit kanthi curiga edan Quincke. Kabeh bakal banget sedih yen ora kanggo Zodak. Dheweke disaranake dening alergis. Sawise perawatan pisanan, gejala alergi ilang kanthi lengkap. Kanggo comparison: ing perawatan liyane obat anti-alergi efek kaya ora. Marina, Brest, Belarus

Putri saya wiwit exacerbation alergi ing musim semi: irung runny sing tetep lan tearing, watuk lan angel napas. Kita nyoba akeh obat-obatan, nanging sing paling apik kanggo kita babagan rega lan kualitas dadi Zodak ing tetes. Saiki musim semi ora nyedani kita lan ora ngganggu kita, nanging ndadekake kita seneng banget! Aigul, Ufa, Bashkortostan

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.