Hypericum

Analog

Krasnogorskleksredstva Sold in pharmacies in bags or packs, yaiku extract in tablets and creams. Ana manufaktur akeh, ora ana analog apa-apa.

Rega

, 75 р. Rata-rata rega online * , 75 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Tincture alkohol Wort St. John minangka tetanduran sing sipat-sipat penyembuhan dikenal wiwit saka jaman immemorial. Herb Hypericum iku analog sing pantes kanggo obat-obatan sing akeh. Kanggo nggunakake tanduran kanggo tujuan medicinal, miturut instruksi.

Wort St. John ngemot babagan komposisi zat aktif biologis, yaiku minyak atsiri, asam nicotinic lan ascorbic, karoten, tanin, lan liya-liyane. Dhaptar komponen sing nyawiji ing Hypericum, nyedhiyakake nggunakake tanduran iki kanggo tujuan medis.

Nanging ana moments sing menarik banget kanggo loro jenis kelamin. Pisanan, wort St. Yohanes ora dianjurake kanggo wong sing hipertensi. Kaping kalih, tanduran iki kena pengaruh seksual, sing ndadekake seksualitas.

Keuntungan kanggo wanita

Siluet saka wong wadon Apa efektifitas Hypericum:

  • penghapusan pain nalika haid;
  • relief saka menopause;
  • eliminasi proses inflamasi ing appendages (colpitis, vulvitis, peradangan uterus);
  • Perlindhungan rambut lan nguatake;
  • normalisasi metabolisme lan latar mburi hormonal;
  • Nutrisi kulit liwat baths lan siram;
  • perawatan inflammation ngenani babagan kencing, kalebu cystitis;
  • support kanggo nada seksual.

Elinga yen sajrone meteng lan lactation, nggunakake Hypericum wis kontraindikasi, amarga tanduran duwe lemah, nanging isih beracun.

Resep prasaja kanggo nambani gangguan saraf lan hormon:

  • 1.5-2 Art. l kembang pepe saka Hypericum nggodhok banyu sing nggodhok;
  • supaya disigar nganti setengah jam;
  • nyaring serat;
  • ngombe duduh kaldu 20 menit sadurunge mangan, 1/3 cup telung dina;
  • mesthi 5 nganti 8 minggu.

Nalika haid nyenyamah sing ana hubungane karo ketidakseimbangan hormonal, njupuk infus wort St. John: 2 sendok teh bahan mentah pour segelas banyu sing nggodhok, lan uyah nganti 30 menit. Galur, njupuk sapertilane kaca 3 kali dina, 30 menit sadurunge mangan. Iku luwih apik kanggo ngobati perawatan (6-8 minggu).

Keuntungan kanggo wong

Siluet wong Kuat seks kadhangkala perlu ngiyatake fungsi seksual. Wit St. John kanggo iki luwih cocok:

  • nambah seksual kepinginan, degdegan lan padhang saka pengalaman saka orgasme;
  • awakens fantasi seksual;
  • ningkatake ketahanan fisik;
  • ngilangake proses inflamasi ing saluran kemih.

Resep sederhana kanggo tanggal romantis:

  • nyuwun banyu nggodhok kanggo 1 jam 2 dess. l garing Herb Hypericum (inflorescences karo godhong);
  • kelangan;
  • nambah tbsp 1. l cognac lan madu;
  • nglayani minangka elixir katresnan langsung ana ing ngarep gandheng cenenge.

Manungsa waé! Tanduran iki nduweni efek kumulatif. Kanthi nggunakake sing suwe, jumlah fitonutrien Hypericum sing nyebabake impotensi sementara.

Indikasi

Oil sealer Wort St. John nduweni efek anti-inflamasi, antimikroba, kolesterol lan astringent. Tanduran ngrangsang produksi jus gastric lan ngrangsang proses regeneratif (pemulihan).

Ing tembung liyane, bisa digunakake ing kasus:

  • kelainan psycho-vegetative (depresi, apathy) lan reaksi neurotik;
  • penyakit sistem hepatobiliary lan saluran gastrointestinal (diare, gastritis hypoacid, kembung, wangun kronis lan akut sing kronis, cholecystitis, cholestasis, hepatitis);
  • inflamasi penyakit saka rongga lisan (stomatitis, gingivitis).

Dosis lan administrasi

Duduh kaldu Hypericum Hypericum bisa digunakake kanggo nggawe infus lan decoctions kanggo nggunakake njero ruangan lan ruangan. Kanggo nyiapake duduh kaldu, sampeyan kudu njupuk tbsp 1,5. Herb hias (10 g), nyelehake ing wadhah jero untu sing enak lan tuangake 100 ml banyu. Sawise kuwi, wadhah kudu ditutup karo tutup lan ditahan ing adus banyu setengah jam. Sawise wektu iki, adhem lan ketelake duduh kaldu, banjur direbus banyu kanggo nggawa volume volume 200 ml.

Nyiyapake infus herb iki luwih gampang: kanggo nindakake iki, cukup pasang tas filter (2 pcs) menyang kaca / enamel wedhake lan tuang 200 ml banyu sing nggodhog. Sawise 15 menit, sampeyan bisa mbuwang paket kasebut - infus siap.

Dosis lan durasi perawatan ditemtokake dening dokter sing adhedhasar diagnosis. Ing kasus penyakit saluran gastrointestinal lan sistem hepatobiliary, dianjurake ngombe decoction hypericum kaping telu dina setengah utawa katelu saka kaca. Efek maksimal bakal ditindakake yen sampeyan njupuk dhendha setengah jam sadurunge mangan. Ing kasus penyakit inflammation saka rongga lisan, mbilas bakal mbantu: mbilas tutuk kanthi extract wort St. Yohanes saka kaping 3 nganti 5 dina.

Dosis liyane digunakake kanggo bocah. Dadi kanthi penyakit hepatobiliary lan sistem pencernaan, dianjurake ngombe infus / dekok hypericum telung dina. Dosis kisaran saka 1 tbsp. nganti 1/3 tuwung lan gumantung saka umur bocah.

Sadurunge nggunakake decoction utawa infus saka Jamu St John kang wort kudu shaken. Sampeyan ora dianjurake kanggo nylidhangan dhewe kanggo cahya ultraviolet sajrone terapi: iku seng di pengeni kanggo nolak kedadeyan dawa ing srengenge lan ngunjungi solarium.

Contraindications

Briquette rumput Pangopènan lisan (liwat tutuk) saka Hypericum wis kontraindikasi ing ngarsane hiperpigmentasi lan hipertensi arteri. Ora dianjurake kanggo nggunakake ing wanita ngandhut lan nyusoni. Kanggo nggunakake topikal, bisa ditindakake nalika nandhang lara lan diwasa, nanging mung kanthi ijin saka dokter sing nekani.

Sato hypericum ora bisa digunakake kanggo nambani anak kurang saka 12 taun.

Elinga: Wort St. John bisa mangaruhi sistem saraf. Sajrone aplikasi sistemik Hypericum dianjurake kanggo ati-ati nalika nyopir, uga nalika nindakake karya sing butuh konsentrasi tambah lan perhatian. Kanggo nyegah efek hambat ing sistem saraf, kanggo kabeh periode perawatan, sampeyan kudu ngilangi alkohol lan tranquilizers.

Efek sisih

Ing mortir Wort St. John minangka tanduran sing aman. Mulane, efek samping katon mung ing kasus panggunaan sing dawa.

Dadi kanthi terapi sing nyepetake bisa nyebabake rasa ora nyaman ing ati lan rasa tartamtu ing tutuk.

Efek sisih liyane kalebu:

  • reaksi alergi;
  • tekanan darah tinggi;
  • ngurangi potency ing wong.

Kondisi panyimpenan

Nyimpen suket wortel St John ing panggonan sing garing ing suhu ngisor 25 derajat Celsius. Rana urip tanduran ing wangun garing - 3 taun saka tanggal rilis. Minangka kanggo decoctions lan infusions, padha bisa disimpen kanggo 2 dina saka wektu preparation ing suhu 8-15 derajat.

Ing apotek St. John's wort didol tanpa resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku ngginakaken kabeh urip ing Siberia, nanging setahun kepungkur aku kudu pindhah menyang St Petersburg. Cuaca utara langsung kena pengaruh emosional. Udhara terus-terusan, ora ana srengenge ... Plus, aku ora bisa ndeleng kanca-kanca lan kanca-kanca. Lan banjur aku teka menyang bantuan saka wort St. Yohanes, sing ing bab sawetara dina disimpen kula saka apathy lan nganyari kabungahan gesang. Brewed iku kaya teh - siji tas Filter diisi karo nggodhok banyu, diijini kanggo nggawe sawetara menit lan ngombe kaping pindho saben dina. Saiki aku menehi saran cara iki kanggo kabeh kanca "lor". Anna, 25 taun, St. Petersburg

Pendhaftaran kenalan karo Beast teka ing wektu nalika gusi sandi padha perih lan getihen. Dokter menehi saran tinimbang chamomile mouth rinci karo decoction of hypericum. Nyiyapake decoction ing adus banyu, kadhangkala ditambahake marang para sage. Sawise kuwi, diidinake cairan kasebut ing panggonan kang peteng. Kadhangkala ngiwa kanggo wengi. Ing dina aku njupuk 1,5 cangkir saka duduh kaldu kanggo mbilas. Sawise ngendhog ing cangkeme iku rasa semangat sing sithik. Nanging efek kasebut mesthi trep. Alexandra, 32 taun, Tula

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.